Lestijdsignalering 

Betrouwbare lestijdsignalering en werktijdensignalering in o.a. de sectoren onderwijs, productie, transport, gezondheidszorg en industrie. Kwaliteit, verstaanbaarheid en precisie. Wij bieden een breed scala aan producten voor lestijdensignalering, werktijdensignalering, schoolbel, pauzebel en systemen op basis van (ip) audio en zoemers. Synchronisatie via een Master Klok om nauwkeurige en identieke tijd in uw organisatie te garanderen. Kies voor kwaliteit en service ondersteund door een landelijk netwerk van elektrotechnische installateurs, erkende dealers en systemintegrators.

bel systeem ip

Betrouwbare werk- en lestijdsignalering?
U hoeft niet verder te zoeken. Wij zijn de expert op vlak van professionele oplossingen voor bel- en omroepsystemen.  Met ons landelijke partnernetwerk bieden wij turnkey oplossingen. Ook in samenwerking met uw installateur. Wij bieden een enorm scala aan audiosystemen die speciaal zijn ontworpen voor het weergeven van bellen, muziek, waarschuwingen en aankondigingen op scholen, hogescholen, fabrieken, logistieke hallen en meer. Ons assortiment bevat zowel, luidsprekers, sirenes als microfoons. Wij bieden een compleet pakket inclusief tijdsynchronisatie. Van het los leveren van een tijddistributiesysteem voor uw bestaande installatie tot een compleet IP systeem bedraad of draadloos. Met onze professionele audio en tijddistributie producten bieden wij de meest geavanceerde oplossingen in de Benelux. 

ip audio tijden

Tijdsynchronisatie

Tijdsynchronisatie en slimme software zorgt voor tal van mogelijkheden. Nu ook met een app. Tijdsynchronisatie kan op basis van DHF en IP/netwerk. Betrouwbaar, slim en multifunctioneel. Naast deze audio producten leveren wij ook professionele klokken die gecombineerd kunnen worden met onze systemen. Ga naar tijdexpert.nl voor meer informatie hierover. 

Ons assortiment audiosystemen

Luidsprekers en weergevers voor binnen en buiten om belsignalen, waarschuwingen en berichten uit te zenden.
Binnen- en buitenflitsers gesynchroniseerd met luidsprekers en bellen. Inbouwluidsprekers en opbouwluidsprekers in verschillende uitvoeringen. Altijd  een passende oplossing.
We bieden keuze uit diverse activeringssystemen voor eenvoudiger beheer van alarmen en bellen.
Microfoons kunnen eenvoudig berichten opnemen en verzenden.

tijdsynchronisatie

Compleet assortiment producten IP geluidsinstallatie over netwerk. Power over Ethernet.
Inbouw, opbouw, binnen en buiten luidsprekers.
Omroepmicrofoons, bedienpanelen en tijdsynchronisatie oplossingen. 

Wij helpen u graag verder met lestijdsignalering,(IP) audio en tijdsystemen!

Lestijdsignalering en werktijdensignalering moet betrouwbaar, verstaanbaar en geschikt zijn voor uw toepassing. Deze bel- en audiosystemen leveren wij met diverse opties voor  professionele tijdsynchronisatie.  Wij bieden u een groot assortiment audio producten en accessoires aan op basis van analoog en IP.
Wij ontwerpen graag uw volledige systeem naar uw wensen.

Distributeur Bodet NL BE

Tau Audio Solutions BV is officieel distributeur van Bodet in Nederland en Belgie. Al meer dan 40 jaar zijn klokken van Bodet vertrouwde producten in de sectoren onderwijs, transport, gezondheidszorg, financiën en industrie, zowel vanwege hun kwaliteit als precisie. Bodet biedt een compleet assortiment aan bel- en audiosystemen maar ook analoge, LCD- en LED-klokken. Gesynchroniseerd via centrale tijdsystemen om nauwkeurige en identieke tijd in uw organisatie te garanderen.

  • Kwaliteit Bodet staat bekend om haar expertise en is ISO 9001 gecertificeerd.
  • Innovatief Innovatie staat centraal in onze strategie
  • Internationaal 5 dochterondernemingen in Europa +100 distributeurs in de wereld
  • Technische ondersteuning Ons team staat klaat voor de beste ondersteuning

Lestijden en werktijden signalering. Betrouwbare producten door kwaliteit en precisie.

Contact 

+31(0)50 – 549 90 90

Grondzijl 8A, 9731DG Groningen

Nooit meer de bel missen!

Altijd geattendeerd op de juiste tijd!

Tau Audio Solutions B.V. 

© Copyright 2020 Disclaimer